Line Bech Thorsen, 33 år.

Jeg er født og opvokset i Århus, men flyttede til Gødvad, i Silkeborg, i 2013. 

Jeg bor sammen med Christian, vores søn Emil som er fra oktober 2014, vores datter Ida som er fra februar 2016 og Oliver, Christians søn, som er fra juni 2009. Derudover har vi også lille Ludvug, en Shih Tzu som er fra septmber 2017. 

Jeg er faldet rigtig godt til i byen og ikke mindst i lokalområdet. Jeg synes at Gødvad byder på rigtig mange gode faciliteter og jeg er meget aktiv i den lokale sportsforening.

Jeg har en social og sundhedsfaglig baggrund og har både arbejdet med unge mennesker med psykiatriske diagnoser og med ældre mennesker. For mange år siden arbejdede jeg i en børnehave og jeg glæder mig til at være sammen med de helt små igen og dele ud af min omsorg og nærhed. 

Jeg er meget glad for at være ude. Både i haven og ude i naturen. Vi har en dejlig skov næsten i baghaven, hvor jeg bruger meget tid med børnene. Jeg kan godt lide at være på legepladsen eller fx Fritidsgården, som ligger i kort afstand herfra, men jeg behøver ikke nogle faciliteter til at have det sjovt udendørs. Jeg er opfindsom og kreativ, hvilket gør at en tur i skoven både er sjov og lærerig. 

Når vi er indenfor bruger jeg tid på stille og rolig hygge, højtlæsning, fordybelse i forskellige kreative aktiviteter, spil, tid i køkkenet med at bage boller eller lave frugtfigurer, udfordringer på motorikbane og hvad børnene ellers har lyst til. 

I dagplejen vil jeg stræbe efter at medtage alt hvad jeg som forældre selv kunne ønske mig for det optimale sted mine børn skulle tilbringe hele dagen, 5 dage om ugen. Og har ikke mindst tilføjet hjerterum. Én ting er at der er masser af aktiviteter og lærerig leg, men det er også vigtigt at barnet er glad og tryg ved mig, så jeg deler også ud af en masse kram hver eneste dag.

Adresse

Søndervang 7

8600 Silkeborg

Mobil: 60818126

E-mail: line081284@hotmail.com